Learning & Development

Wij geloven dat elke medewerker en iedere organisatie potentieel heeft voor verdere ontwikkeling. Om als organisatie succesvol te zijn, is daarom aandacht nodig voor het (door)ontwikkelen van kennis, vaardigheden en competenties van medewerkers. Learning & Development! Of in gewoon Nederlands, Leren & Ontwikkelen.

Onze Learning & Development-consultants zijn ervaren in het begeleiden van profit en non-profit organisaties. Met deze ervaring in de pocket helpen ze jouw organisatie om blijvend betere resultaten te halen.

Nieuwsgierig naar onze ervaring en aanpak op het gebied van leren en ontwikkelen? Vraag maar raak! Wij gaan graag met je in gesprek.

Interim & Consultancy

Tijdelijk een HR-specialist nodig? WeAreHR! heeft een groot netwerk van HR-experts in heel Nederland. Onze interimmers kiezen bewust voor interim werk en verbinden zich razendsnel aan jouw organisatie.

Bijvoorbeeld bij vervanging van een zieke HR-adviseur of leidinggevende. Organisaties zetten onze HR-consultants ook in bij behoefte aan een bepaalde expertise, zoals bij de begeleiding van een reorganisatie, het in gang zetten van een verandertraject of een speciaal HR-project.

Behoefte aan interim HR-capaciteit? Onze HR-consultants denken snel mee over een oplossing en kijken daarvoor ook actief in hun eigen netwerk.

Recruitment

Recruitment is binnen HR een vak apart. Daarom werkt WeAreHR! met een eigen recruiter die gewend is om de markt af te speuren naar schaars talent.
We delen onze kennis en ervaring met recruitmentprocessen graag met organisaties die worstelen met het werven van HR-professionals. Zo tackelen we samen de recruitment- & arbeidsmarktvraagstukken in jouw organisatie.

Dat we nieuwsgierig zijn, hebben we al gezegd. We zijn daarom actief met recruitment in uiteenlopende branches.

Een specifieke recruitmentvraag? Kom maar op! Nee zeggen, kan altijd nog.

Change

Veranderingen in de organisatie vragen om goed management. Want ja, individuen en organisaties houden meestal niet zo van veranderen. Totdat ze zien welke voordelen een verandering heeft; hoe het werk door de verandering makkelijker, leuker of uitdagender wordt.
Onze (interim) veranderexperts helpen jouw organisatie naar een hoger level door een verandering in gang te zetten en zorgvuldig te begeleiden. Zowel bij een cultuurverandering als bij kwaliteitstrajecten.
Dus wordt het tijd voor een andere stijl van leidinggeven of bijvoorbeeld een nieuw productiesysteem? Informeer naar hoe wij dit bij WeAreHR! samen kunnen aanpakken.

Overweeg je zelforganisatie als besturingsmodel? Lees hier het blog van Susanne van Doornik.

E-HRM

Tijd voor een bezem door jouw administratieve HR-systeem? We maken graag een quickscan van je huidige pakket om samen de vervolgstappen te bepalen.

Met een ruime kennis van diverse pakketten, helpen we je graag bij een pakketselectie. We zijn ervaren in het selecteren van HR-systemen in alle branches. Dus ook het begeleiden van (Europese) aanbestedingen doen we graag en met veel energie! En natuurlijk verzorgen we voor jouw organisatie een vlekkeloze implementatie. Want het succes van je HR-systeem, wordt niet alleen bepaald door het systeem zelf, maar vooral door de basisinrichting, de mensen die ermee werken en de processen daaromheen.

Informeer naar een quickscan van je huidige pakket. Onze E-HRM specialisten helpen je graag verder.