Team

WE ARE:

Arnold Hoogendoorn

06 24 57 80 75

Arnold Hoogendoorn

Tijdens mijn studie Management Economie en Recht ben ik erachter gekomen dat het HR vak mij het meeste boeit. De mensen maken het verschil in een organisatie, en de manier waarop je dat succesvol kan organiseren is de manier om het als bedrijf zijnde goed te doen. Vanuit HR heb je de mogelijkheid om verschillende tools in te zetten om een bedrijf en medewerkers succesvol te maken, zoals bijvoorbeeld performance management, opleidingsbeleid, coaching etc.

Ook leven we in een samenleving die steeds sneller verandert en de levenscyclus van een bedrijf wordt korter. Ik ben mij naast het HR vak al vroeg verder gaan specialiseren in verandertrajecten. Hoe organiseer je een organisatie zo dat je mee kunt gaan met de continu veranderende omgeving. Vanuit de veranderkunde zijn er uiteraard een aantal basis principes hoe je dit organiseert, maar het gaat er om om de juiste manier te vinden voor jouw specifieke bedrijf en branche waarin je zit.

Dit is het snijvlak waarop ik graag werk, namelijk HR en change management. Op dit vlak zit mijn ervaring als (interim) HR manager en heb ik aanvullende opleidingen gedaan, zoals bijvoorbeeld Transformationeel leiderschap bij Nieuwe Dimensies en een 1 jarige leergang SVO (sturen van verandering in organisaties) bij SIOO. Momenteel ben ik bezig met een 3 jarige opleiding professionele communicatie bij verandertrajecten bij Phoenix.

Esther de Haan

06 40 59 63 38

Esther de Haan

De toekomst van HR bevlogen aanvliegen; dat is waar ik voor ga!
Mijn kennis en ervaring ligt met name op het professionaliseren, innoveren en digitaliseren van HR-processen.

Dit specialisme heb ik ontwikkeld binnen een bredere context als Manager Personeelszaken, projectleider en adviseur. Mijn ervaring ligt voornamelijk bij gemeenten en zorginstellingen.

Daar heb ik ook veel ervaring opgedaan in het opbouwen van (HR)-teams. In een veranderende omgeving moet je medewerkers in hun kracht zetten; met een warm hart ga ik daarin voor het meest optimale resultaat! Daar krijg ik zelf ook veel energie van! Passie, lef en betrokkenheid zijn kenmerkend voor mij. Van kop tot staart, in mijn denken en in mijn handelen!

Hans van der Velden

06 49 84 60 98

Hans van der Velden

Mijn specifieke expertise ligt op het terrein van optimalisatie en innovatie van de HR-functie. Ik heb als adviseur en als projectmanager, via onder andere Ernst & Young en Capgemini, vele organisaties mogen helpen bij het realiseren van HR optimalisaties (zoals inrichten Shared Services, HR pakket implementaties, e-HRM).

Dit specialisme heb ik ontwikkeld binnen een bredere context als HR-manager en als lijnmanager. Zo heb ik het HR-adviesbureau Giraffe-HR opgericht en ben mede-eigenaar/directeur hiervan geweest.

Mijn 25-jarige werkervaring ligt vooral binnen sectoren waar mensen het verschil maken, zowel in de profit-markt (facilitaire dienstverlening, financiële dienstverlening, ICT-dienstverlening) als bij non-profit organisaties (Rijksoverheid, gemeenten, zorg).

Ik krijg veel energie van mensen in beweging brengen en het realiseren van een nog efficiëntere en effectieve HR-organisatie; met aandacht voor het proces, ICT en de mensen. Voor mij is een afspraak ook echt een afspraak.

Michel van Manen

06 52 06 17 03

Michel van Manen

Maximale meerwaarde creëren voor de klant, dat is waar ik voor sta!
Mijn opdrachtgevers omschrijven mij als een brede generalist en bouwer, die planmatig en pragmatisch te werk gaat. Ik combineer het denken met het doen en vind het prettig om in teamverband resultaten te halen. Mijn stijl is onafhankelijk, taak- en relatiegericht.

Mijn meerwaarde zit vooral in opdrachten waar:

  • georganiseerd en gestructureerd moet worden;
  • projectmatig gewerkt moet worden;
  • een verandering moet worden doorgevoerd;
  • ontwikkeld of geïmplementeerd moet worden.

Mijn kernvaardigheden zijn: projectmatig werken; P&O-processen; reorganisaties; ontwikkelen & implementeren; verandermanagement; e-HRM en Shared Service Centers; cijfermatig inzicht; outsourcing; personeelsinformatiesystemen; P&O afdeling opzetten en/of (her)structureren.
Tot 2001 ben ik in vaste dienstverbanden hoofdzakelijk werkzaam geweest in de sectoren: zakelijke dienstverlening, off-shore en transport. Vanaf 2001 heb ik als zelfstandig ondernemer klanten in zowel profit- als non-profit omgevingen ondersteund.

Vaak word ik ingezet in een van de onderstaande rollen:
e-HRM specialist, procesverbeteraar
Doen van HR-procesanalyses, -audits en doorvoeren van verbeteringen; inventarisatie van het gebruik van de huidige personeelsinformatiesystemen; opzetten en implementeren van een Shared Service Centra, pakketselecties begeleiden en personeelsinformatiesystemen implementeren, met aandacht voor de veranderkundige kant.

HR-projectleider
Begeleiden van uiteenlopende HR-projecten, zoals: het doen van reorganisaties, overgang naar een nieuw functiewaarderingssysteem, houden van vlootschouw, selecteren en implementeren van personeelsinformatiesystemen, opzetten nieuw Compensation & Benefit pakket, begeleiden overnames, in-en outsourcetrajecten, (cultuur)veranderprocessen en invoeren competentiemanagement.

HR-leidinggevende of senior HR-business partner
Het ondersteunen van lijnmanagers en directies bij het geven van HR-advies.

Mijn motto: Innovatie & Realisatie!

Aline de Vos

06 23 05 48 50

Aline de Vos

Als virtual assistent zorg ik voor de derde ontbrekende hand zodat onze HR professionals optimaal kunnen functioneren en zich geen zorgen hoeft te maken om de bijzaken. Die los ik namelijk op!
Denk hierbij aan administratieve- en secretariële zaken. Daarbij zorg ik ervoor dat de teksten in uitingen naar klanten “taal technisch” in orde zijn. Van offerte tot brochure. Het organiseren van events/meetings en het faciliteren van allerhande zaken neem ik graag uit handen.
Samen met WeareHR! werk ik regelmatig met consultants bij de klant om te ondersteunen bij projectwerkzaamheden of tijdelijke HR-activiteiten.
Ik vind het fijn meerwaarde te bieden. Mee te denken en service te verlenen.

Marieke Baken

06 13 25 69 03

Marieke Baken

Zichtbare resultaten, toegevoegde waarde leveren en tevreden klanten, daar sta ik voor!

Ik word gezien als een gedreven en energieke professional; een generalist met een sterke focus op de inhoud, maar met oog voor de verschillende belangen, drijfveren en interesses. Mijn inhoudelijke oriëntatie weet ik dan ook te combineren met goed teamwerk en leidinggevende kwaliteiten.

Brede ervaring is inmiddels opgebouwd in de zakelijke dienstverlening, sport, bouw- en nijverheid, industrie, zorg, onderwijs en (semi) overheid. Zowel bij profit als non-profit organisaties.
Ik adviseer, veelal projectmatig, directie en management van toonaangevende organisaties in het middensegment op het gebied van brede HR-vraagstukken. Hierbij neemt mijn kennis op het gebied van Arbeidsrecht en Sociale Zekerheid een prominente plek in.

Veelvuldig terugkerende thema's zijn:
− (HR) strategie formulering en implementatie;
− Organisatie-inrichting en –ontwikkeling;
− Optimalisatie (HR) processen en systemen (e-HRM);
− Compensation & Benefits; en
− Talentmanagement.

Tevens heb ik ruime ervaring in het als projectleider begeleiden van personeelstransities in het kader van verandertrajecten zoals reorganisaties, fusies en overnames en outsourcing, advisering over verschillende wettelijke kaders, opstellen, harmoniseren en/of wijzigen van arbeidsvoorwaarden.

Kortom: ik ben uw gesprekspartner op het gebied van mens & organisatie. Dit doe ik door te adviseren, creëren, zoeken, sturen, begeleiden en regelen, in een vorm die het beste past bij uw organisatie, uw wensen en de specifieke situatie.

Mijn motto: Doen wat werkt!

Hans Harteveld

06 12 05 33 10

Hans Harteveld

“Toegevoegde waarde creëren voor klanten. Dat is waar ik voor sta!”

Mijn 25-jarige werkervaring op het gebied van Learning & Development (L&D) en IT ligt vooral binnen sectoren waar mensen het verschil maken, zowel in de profit- als non-profit markt. Mijn opdrachtgevers ervaren mij als een ervaren professional met een ‘denken en doen mindset'. Ik werk nauwgezet, luister goed naar mijn klant en kan scherp (helpen) duiden wat de ontwikkelbehoefte is. Die behoefte vertaal ik naar het juiste advies of product.
Daarnaast loop ik warm voor innovatie, digitalisering van leren in het bijzonder, die het mogelijk maakt om medewerkers van mijn klanten zelf aan het roer te zetten van hun persoonlijke ontwikkeling.
Mijn expertise ligt op het terrein van optimalisatie en innovatie op het gebied van L&D:
• Visie en strategieontwikkeling;
• Ontwerp en implementatie van een methodische aanpak voor leervraagstukken in de business;
• Advies, selectie en implementatie van digitale leerplatformen zoals game-based learning, e-learning platform en Virtual Reality;
• Advies en regie op ontwerpen van leerinterventies;
• Stakeholdermanagement (business en leveranciers);
• Coachen van professionals bij hun professionele ontwikkeling.
Kortom, ik ben uw gesprekspartner en adviseur op het gebied van leren, ontwikkelen én innoveren!

Marieke Heesakkers

06 51 85 14 73

Marieke Heesakkers

“Werken is leren, leren is werken”.

Mijn kennis en ervaring ligt met name op het aansturen en professionaliseren van:

Learning & Development processen, programma’s, projecten en professionals.

Het verbeteren van kwaliteit en toegenomen klantgerichtheid bij mijn klanten geeft me energie. Mensen waarderen mijn oog voor het menselijk aspect bij grote en kleine veranderingen en het stellen van de juiste vraag. Ik heb in uiteenlopende branches gewerkt zoals zakelijke dienstverlening, leisure en retail en geniet van het steeds weer nieuwe organisaties leren kennen.

Het ontwikkelen van mensen in organisaties is mijn rode draad en natuurlijk geldt dat dan ook voor mezelf. Ik volg naast mijn werk zeer regelmatig opleidingen en trainingen. Dat houdt me scherp in mijn eigen reflecties en handelen en het geeft me nieuwe inzichten in ontwikkelingen, customer journeys, didactiek, performance en inhoud.