Services

Netwerk in héél Nederland

E-HRM

Optimaliseren van de (HR-) en bedrijfsprocessen WeareHR! is ervaren in het selecteren, aanbesteden en implementeren van HR-systemen in alle branches.

De specialisten van WeareHR! begeleiden bij het opstellen van businesscases, adviseren bij pakketselecties en het verzorgen van een vlekkeloze implementatie.

Neem contact op met een van onze interim-consultants!

Change

Elke organisatie bereikt vroeg of laat het punt waarop het tijd is om de dingen anders aan te pakken. De manier van leidinggeven op een bepaalde afdeling werkt niet meer, het is tijd voor een nieuw productiesysteem of er zijn betere versies van de huidige HR-software op de markt gekomen. Die momenten triggeren het opstarten van kwaliteitstrajecten of een cultuurverandering.

Het beheersen en succesvol invoeren van veranderingen vraagt om een speciale aanpak. Individuen en organisaties zijn er doorgaans niet op gericht te veranderen. Veranderingen vragen dus om goed management; samen met u en onze interim verander experts tillen we uw bedrijf naar een hoger niveau

Neem vrijblijvend contact met ons op!

Recruitment

  • Het vinden van schaars talent
  • Het blijven boeien van de huidige medewerkers
  • De groei kunnen faciliteren

Dat zijn de uitdagingen voor vele ondernemers

Tijdelijke ondersteuning bij Werving & Selectie of structureel de recruitmentprocessen goed inrichten. Onze interim recruiters hebben vele jaren ervaring en kunnen direct aan de slag met uiteenlopende recruitment- & arbeidsmarktvraagstukken in diverse branches.

Wij komen graag met u in contact om uw specifieke vraag te bespreken!

Consultancy & Interim

Bij het vervangen van bestaande HR-capaciteit is het soms nodig om een tijdelijke HR-specialist in te zetten.

Bijvoorbeeld bij vervanging van een zieke HR-adviseur of leidinggevende of vanwege bijzondere expertise die gewenst is (begeleiden van een reorganisatie, verandertraject of een speciaal HR-project).

WeareHR! heeft door haar grote netwerk vele interimmers aan zich verbonden die snel en vakkundig ingezet kunnen worden.

Neem contact op met een van onze interim-consultants!

Learning & Development

Door de opeenvolgende veranderingen binnen organisaties is het vereist om de organisatie en de medewerkers continue in balans te hebben.

Wij geloven dat elke medewerker en iedere organisatie potentieel heeft voor verdere ontwikkeling. Om als organisatie succesvol te zijn is aandacht nodig voor het (door)ontwikkelen van kennis, vaardigheden en competenties van medewerkers.

Onze L&D consultants hebben vele Profit en Non-Profit organisaties begeleid om succesvol te zijn en blijvende betere resultaten te behalen.

We vertellen u graag meer over onze ervaring & aanpak!