Werken als interim HR-professional

Wat maakt het werken als interim HR-professional zo de moeite waard dat je zelfs een mooi aanbod voor een vast contract afslaat? Drie associates van @WeAreHR! –Arnold Hoogendoorn, Marieke Heesakkers en Annemarie Kleiterp, – delen hun bewuste keuze om interim te werken. Ook vertellen zij over de waarde van het WeAreHR!-netwerk. Tot slot van deze miniserie Annemarie Kleiterp, sinds december 2020 aangesloten bij @WeAreHR!.

Annemarie Kleiterp werkt interim sinds september 2017.
Aangesloten bij WeAreHR! sinds december 2020.

“Als interimmer kan ik het meeste voor een organisatie betekenen”

Annemarie: “Tijdens elke HR-opdracht die ik tot nu toe als interimmer vervulde, kreeg ik vroeg of laat een aanbod voor een vaste baan. Vanuit mijn servicegerichtheid en loyaliteit, stel ik mensen niet graag teleur. Toch sla ik zulke aanbiedingen af. Als interimmer kan ik namelijk het meeste voor een organisatie betekenen. Overigens ontdekte ik dat bij toeval, toen ik na een langdurig dienstverband voor het eerst een interimklus vervulde. Juist omdat ik geen onderdeel ben van het systeem, kom ik sneller tot de kern van een HR-vraagstuk; het eigenlijke issue. In het interim werken vind ik de afwisseling waar ik altijd naar op zoek ben. Tijdens elke opdracht doe én leer ik nieuwe dingen.

Tijdens een van mijn opdrachten ontmoette ik Marieke Heesakkers; zo kwam WeAreHR! op mijn pad. WeAreHR! biedt precies wat ik nodig heb: doorgewinterde HR-collega’s van wie ik veel kan leren en die veel van mij kunnen leren. Maar ook mensen met wie ik kan lachen. Via dit netwerk heb ik al mooie opdrachten mogen vervullen. Wat voor mij een verademing is, is dat WeAreHR! alles rondom de contracten, facturatie en betaling regelt. Top georganiseerd! Ik doe er daarom alles aan om de uitstekende kwaliteit te leveren die past bij dit topniveau van WeAreHR!.”


Geïnspireerd? Meer weten? Neem vrijblijvend contact op met WeAreHR!.