WeAreHR! groeit verder in 2023 én in de eerste helft 2024

wearehr-grow

De groei die WeAreHR! al bijna vijf jaar doormaakt, komt niet uit de lucht vallen.
Maar nu de accountant de cijfers over het eerste half jaar van 2024 heeft goedgekeurd en opnieuw enorme groei bevestigt, is dat toch reden voor een bescheiden feestje.

Michel van Manen, samen met Hans van der Velden, oprichter en eigenaar van WeAreHR!: “Zonder euforisch te worden, zijn we ontzettend trots op de meer dan 50% groei in omzet die we als netwerk bij WeAreHR! in 2023 hebben gerealiseerd. De ‘Digital BV’ deed het in 2023 zelfs nóg beter; daar wisten we in 2023 zelfs een groei te realiseren van meer dan 70%!
En ook het eerste half jaar van 2024 ziet er goed uit met een gemiddelde groei van 40%. Deze groei komt grotendeels door het aansluiten van enkele ervaren interim HR-professionals bij ons mooie netwerk. Maar ook omdat de markt – in de breedste zin van het woord, van not-for-profit tot productiebedrijf – ons weet te vinden bij het realiseren van een oplossing voor hun complexe HR-vraagstukken. En natuurlijk doordat HR-professionals uit ons netwerk bereid zijn om via ons professionele netwerk hun opdrachten te doen. Geweldig! Dank aan alle associates en klanten die hieraan hebben bijgedragen.”

B.V.’s binnen collectief van zelfstandigen
WeAreHR! heeft inmiddels twee van haar HR-diensten geladen met een eigen BV, namelijk WeAreHR! – Digital voor alle E-HRM gerelateerde opdrachten en WeAreHR! Talent & Learning voor alle leer- en ontwikkeluitdagingen binnen profit en non-profit organisaties.

Hans van der Velden: “Als de huidige groei zich doorzet, dan richten we nog meerdere gespecialiseerde groepen op, zoals WeAreHR! – Legal en WeAreHR! – Interim.”