WeAreHR!-Digital maakt een vliegende start

wearehr-digital

Eind 2021 werd WeAreHR!-Digital geboren. In het eerste kwartaal van 2022 maakte WeAreHR!-Digital een vliegende start. WeAreHR!-Digital is de specialist voor het implementeren van HR-oplossingen rondom E-HRM, HR-digitalisering en HR-robotisering. Kartrekkers van WeAreHR!-Digital zijn: Esther de Haan – Luijer, Hans van der Velden en Michel van Manen.

E-HRM is één van de vijf domeinen waarin WeAreHR! actief is. De andere domeinen zijn: Change, Recruitment, Learning & Development en HR Interim & Consultancy. E-HRM is het eerste domein dat is verzelfstandigd. Hiermee sorteren we voor op de verdere groei van ons krachtige HR-netwerk.
Op lange termijn zullen ook de andere domeinen binnen WeAreHR! verzelfstandigen.

E-HRM / Digital; what’s in a name
Zoals in alle vakgebieden ontwikkelt de terminologie zich in HR-land. Het is niet eens zo heel lang geleden dat de HR-adviseurs van nu ‘personeelsfunctionaris’ als functienaam hadden. Nadien stonden zij te boek als ‘P&O-er’ en tegenwoordig is het vaak HR-adviseur. Met E-HRM is dat net zo. Digital is de nieuwe naam voor de aanduiding van alle werkzaamheden rondom HR-pakketten en HR-systemen. Binnen WeAreHR!-Digital is alle kennis aanwezig om organisaties te ondersteunen op dit vlak. Of het nu gaat om de begeleiding bij de keuze voor een pakketselectie of de werving van een functioneel beheerder of projectleider voor de implementatie. Het succes van een HR-systeem wordt immers niet alleen bepaald door het systeem zelf maar net zo goed door de mensen en processen.

Vliegende start
WeAreHR!-Digital maakte in het eerste kwartaal van 2022 een vliegende start. Michel van Manen daarover: “Dat mag je gerust volledig op het conto van Esther de Haan schrijven. Zij heeft binnen dit werkveld al vele opdrachten succesvol afgerond. En dat zingt rond in de markt. Vlak na de start van WeAreHR!-Digital werd zij benaderd door vijf organisaties: zowel voormalige klanten als een organisatie die haar naam via via hadden doorgekregen. Al deze organisaties kunnen we op een adequate manier allemaal ondersteunen en ontzorgen. Esther kan onmogelijk alle opdrachten tegelijkertijd zelf aanvliegen, maar blijft via WeAreHR!-Digital wel betrokken. Via een van deze leads ondersteun ik vanuit WeAreHR!-Digital een fuserende scholenorganisatie in Noord-Holland als projectleider bij de implementatie van hun PI-pakket, in dit geval AFAS.”

Heeft jouw organisatie per 1 januari 2023 of later een nieuw E-HRM-pakket nodig? Oriënteer tijdig! Begin met een belletje naar WeAreHR!-Digital, Esther de Haan: 06 – 40 59 63 38.