Twee L&D-specialisten van WeAreHR! aan de slag bij dezelfde opdrachtgever (non-profit)

simon-hans-Stichtse Vecht- WEAREHR!

Binnen WeAreHR! zijn verschillende associates gespecialiseerd in Learning & Development. Bijzonder is dat twee van hen halverwege augustus/begin september aan de slag gaan voor dezelfde gemeentelijke organisatie, namelijk voor gemeente Stichtse Vecht. Hans Harteveld en Simon Janssens gaan daar als adviseurs Leren & Ontwikkelen het bestaande L&D-team versterken.

Learning & Development vraagstukken

Voor de tijdelijke uitbreiding van het bestaande L&D- team is gekozen vanwege de vele ontwikkelvragen die er zijn binnen deze organisatie. Het gaat zowel om individuele vraagstukken als om vragen vanuit units, teams of organisatiebreed. Denk aan kwesties rondom e-learning, projectmatig werken en leiderschapsprogramma’s.

Learning & Development-kennis delen

Hans Harteveld: “De diversiteit aan vraagstukken is zo groot dat het mogelijk is om de opdracht op te splitsen. Simon en ik zijn daarom direct samen het gesprek aangegaan met gemeente Stichtse Vecht.  Zo kunnen we vanuit het collectief WeAreHR! – met onze uiteenlopende kennis – meer dan dat we als zelfstandige HR-professional alleen kunnen. Er ligt een mooie uitdaging voor ons samen. Overigens combineer ik deze opdracht met mijn vaste L&D-baan bij PostNL. Ik vind het leuk om zo nieuwe kennis op te doen bij andere organisaties, maar ook om zo mijn kennis vanuit PostNL elders te kunnen toepassen.”

 

PS Werk jij als ervaren HR-professional graag samen met andere ervaren HR-professionals? WeAreHR! groeit verder. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden om je aan te sluiten?

Bel 06 520 617 03 of mail naar info@wearehr.eu