Tour d’e-HRM van WeAreHR! scoort 8,4

tour-de-ehrm WEAREHR!

Eind februari organiseerde WeAreHR! Digital voor de eerste keer een grootschalig kennisevent. De inzet van diverse e-HRM leveranciers en We-ers maakte het mogelijk om kennis te delen over de laatste ontwikkelingen binnen E-HRM. Met zo’n 65 deelnemers, werkzaam bij private en publieke organisaties, was het volle bak. Ook collega’s uit het werkveld waren bij deze Tour d’e-HRM in Nijkerk van de partij. Nu de feedback van de deelnemers en leveranciers is verwerkt, is het de hoogste tijd voor een terugblik.

Betrokken inzet
Esther de Haan van WeAreHR!: “Het leek deze middag wel een grote reünie met klanten, leveranciers en onze eigen associates. Fantastisch om al deze ‘vakidioten’ bij elkaar te hebben en te merken dat ze geen genoeg konden krijgen van de inhoudelijke materie én van de persoonlijke ontmoetingen. Geweldig ook dat onze leveranciers hun medewerking verleenden. Dus nogmaals dank aan: SAP, Workday, IJK, BCS HR Software, Visma | Raet, HR2day, Happybase en Lizzy Prins, MCC over #chatgpt. Met Hendrik-Jan Vonk, Dion Dorresteijn, Lindsay Postel en Aline de Vos van WeAreHR! hebben we onze schouders eronder gezet om er een succes van te maken. En met een overall score van 8,4 mogen we zeggen dat het een succes was!”

Inhoudelijke feedback
De reacties van de deelnemers in een notendop:
“Het was niet zo massaal dus er was ruimte om vragen te stellen en in gesprek te raken.”
“In relatief een kort tijdsbestek een goed beeld van verschillende leveranciers.”
“De grote HRM-partijen uit Nederland vertelden waar ze mee bezig zijn: heel relevant én leuk om ongedwongen te netwerken tijdens de pauzes en de borrel.”
“Jullie gaven wat jullie beloofd hebben.”
Sander Houtveen, verbonden aan Workday, verwoordde het als volgt: “Ik heb de dag als energiek en informeel ervaren. In een relatief kort tijdsbestek zijn we met veel vakgenoten in contact gekomen. Leuk om met hen over de ontwikkelingen rondom e-HRM te spreken.”

Esther de Haan over de inhoudelijke feedback: “Uiteraard zien we ook punten om het nóg beter te maken! De opbouwende feedback daarover nemen we mee voor een volgende keer! Het was de eerste keer in ons bijna vijfjarig bestaan dat we zoiets organiseerden, maar het is nu al voor herhaling vatbaar. Een volgende keer wellicht binnen één van de andere HR-vakgebieden van WeAreHR!, zoals Recruitment of Talent & Learning.”