In de schijnwerpers: WeAreHR! Talent & Learning

wearehr-talent-en-learning

Deze week lanceerde WeAreHR! een nieuw dochterbedrijf: WeAreHR! Talent & Learning. Simon Janssens en Joop van Diepen, beiden zeer ervaren in Talent & Learning, zijn de kartrekkers van deze BV.

Simon Janssens: “Joop en ik kennen elkaar uit het werkveld en hebben er onwijs veel zin in. Al toen ik me in 2023 aansloot bij WeAreHR! sprak ik de ambitie uit om de verantwoordelijkheid te dragen voor een specialistische entiteit onder de paraplu van WeAreHR!. Bij ons ‘zusje’ WeAreHR!-Digital zien we dat het werkt om te focussen op interim vraagstukken in een specialistisch HR-segment. Dat gaan Joop en ik nu doen op het gebied van Talent & Learning.”

Joop van Diepen: “We noemen het bewust Talent & Learning. Dat biedt net een bredere blik dan L&D. Ook thema’s als talent van de toekomst, leiderschapsontwikkeling, interne carrièrepaden of een perform & develop cyclus vallen hieronder, maar bevatten altijd belangrijke L&D-componenten. Onze droom is om met een betrokken groep zelfstandige professionals zowel de klant als elkaar te helpen bij ontwikkeling. Wij geloven in het concept waarin we met een kleine club ervaren zelfstandige professionals die onderling verbonden zijn, bouwen aan een sterk merk op het gebied van Talent & Learning. Als ervaren specialisten ondersteunen we private en (semi)publieke organisaties bij allerlei strategische vraagstukken op dit gebied.”

Als interimmer, met meer dan tien jaar werkervaring binnen L&D, interesse in een samenwerking met WeAreHR! Talent & Learning? Bel Joop van Diepen (06-54 31 61 49) of Simon Janssens (06 – 46 14 02 41).

Heeft jouw organisatie een vraagstuk op het gebied van talentontwikkeling en learning? Ook dan zijn Joop en Simon het aanspreekpunt.