Samen bouwen aan sterk HR-merk

Dion Dorrestijn (39) is bijna een jaar aangesloten als associate bij WeAreHR!. Wat brengt de aansluiting bij dit netwerk van HR-professionals hem? En wat brengt hij het netwerk? Dat vragen we aan deze ervaren e-HRM-consultant.

Ervaringsverrijkend

Een van Dions redenen om te kiezen voor WeAreHR! was zijn wens om meer diversiteit aan te brengen in zijn opdrachten. Dion: “Dat heeft WeAreHR! mij afgelopen jaar zeker gebracht. Eén van mijn opdrachten, bij een zorgorganisatie, is direct via WeAreHR! verlopen. Ik startte daar dit jaar als procesconsultant. Halverwege het jaar switchte mijn rol naar die van projectleider e-HRM waarbij ik de organisatie van a tot z ondersteun bij de optimalisatie van AFAS. Door de aansluiting bij WeAreHR! ben ik buiten mijn eigen netwerk aan de slag ben en doe ik nieuwe ervaringen op. Zondermeer ervaringsverrijkend!”

Netwerk e-HRM vergroten
Dion ervaart de bijeenkomsten met de andere HR-professionals van WeAreHR! als waardevol. “Het is vooral gaaf om mee te bouwen aan het netwerk en het samen te laten groeien. Daar draag ik zelf actief aan bij. Onder andere door andere HR-interimmers te enthousiasmeren over WeAreHR!. Doel is om ons netwerk, zeker binnen e-HRM, te vergroten zodat we opdrachtgevers kunnen helpen aan de juiste kandidaten. Zo heb ik één van mijn bestaande relaties al kunnen helpen aan een kandidaat vanuit WeAreHR!.”

Samen bouwen aan HR-merk
Tegen HR-professionals die een verbintenis met WeAreHR! overwegen, zegt Dion: “Door aansluiting en samen te bouwen aan een sterk HR-merk stimuleer je ook je eigen ondernemerschap. En we versterken elkaars kennis en kunde doordat we tijdens de bijeenkomsten onderwerpen uitdiepen.”

Dions ambitie voor 2022

Over zijn ambities voor 2022 zegt Dion tot slot: “Als collectief met elkaar verder bouwen en als individu: een goedgevulde agenda met interim HR-opdrachten via WeAreHR!.”

PS Ook aansluiten? Bel 06 520 617 03 of mail naar info@wearehr.eu