Kennisverrijking en kennisdeling in het HR-vak

WEAREHR! Tweedaagse SS Rotterdam

De tweedaagse* van WeAreHR! was dit keer op de SS Rotterdam. Een fantastische omgeving voor onze associates om elkaar te ontmoeten én om nieuwe kennis op te doen.

Thema: de verwaarloosde organisatie

Zo gaf Arnold Hoogendoorn, al enkele jaren aangesloten bij WeAreHR!, tijdens de tweedaagse een workshop over de verwaarloosde organisatie. Een thema waarin hij zich eerder verdiepte via de opleiding `leergang interveniëren in verwaarloosde organisaties` van Joost Kampen. Tijdens deze workshop heeft Arnold theorie gedeeld over verwaarloosde organisaties en hoe je deze kunt herkennen aan de hand van een checklist. Uiteraard zijn we ook aan de slag gegaan met onze eigen praktijkvoorbeelden. Op deze manier is het handig om de opgedane kennis te delen in ons netwerk.

Op koers blijven
Bijzondere vermelding: de rondleiding van Cock!
Esther de Haan, partner WeAreHR!-digital, zegt daarover: “Wat een verteller is deze ras-Rotterdammer! Hij liet ons alle ‘verborgen’ plekken van de SS Rotterdam zien, zoals de machinekamer. Hier toonde hij hoe belangrijk het is om aan de juiste knoppen te draaien om op koers te blijven. Een prachtige metafoor naar ons werkveld: in de HR-organisatie is dat immers net zo!”

Organisatiecredits
Ronald van Driel, Bas van de Veen en Aline de Vos waren dit keer verantwoordelijk voor de (voortreffelijke) organisatie.

* WeAreHR! organiseert twee keer per jaar een tweedaagse voor alle We-ers om kennis te delen en te verdiepen op het gebied van HR. Interesse om je als ervaren HR-professional aan te sluiten bij WeAreHR!? Bel 06 520 617 03 of mail naar info@wearehr.eu