“Een heerlijke workshop op een adembenemende plek”

WAT meeting WEAREHR!

Een van onze associates stelde haar werkruimte bij haar woonhuis beschikbaar voor de meest recente WAT-meeting. Nogmaals dank Lindsay Postel! Ook voor de organisatie, samen met Masja Bijmans, van deze inhoudelijk sterke meeting met de workshop zakelijk tekenen van Hasse Cox en het oefenen met de ai-tool voor recruitment, onder aanvoering van Ronald van Driel.
Tekst: Hennie van de Kar-Vervooren

Workshop Zakelijk tekenen door Hasse Cox
Hasse Cox liet de aanwezigen ervaren wat de toegevoegde waarde is van een tekening(etje) bij het overbrengen van de essentie van je boodschap. Een tekening helpt, hoe eenvoudig ook, bij het begrijpen en onthouden van informatie, juist óók als die complex is of omvangrijk.
“Wat je nodig hebt, is creatieve moed, om het gewoon te gáán doen”, stelde Hasse. “Zet je over de drempel heen om een proefversie te maken. Het gaat immers niet om het creëren van een kunstwerk!”
En dus werd er, binnen en buiten, onder begeleiding van Hasse geoefend met het simpel verbeelden van HR-begrippen als change, ontslag, ontwikkeling, verbinding, werkplezier, het functiehuis en werving. Hasse liet ook zien hoe je door het zetten van strakke lijnen en het toevoegen van schaduw, kleur of woorden de tekening krachtiger kunt maken.
Ariane van der Kooij, een van de aanwezige associates, verwoordde het na afloop als volgt: “Een heerlijke workshop met Hasse op een adembenemende plek. Dank, dank, dank!”
Meer over Hasse Cox vind je op www.hassecox.com.

Recruitmenttool met AI
Ronald van Driel is vanuit Recruitment Accelerator nauw betrokken bij de ontwikkeling van een recruitmenttool met hulp van AI, namelijk www.recruitagent.ai. Hij had weinig tijd nodig om de aanwezigen te overtuigen van de toegevoegde waarde van deze tool bij het opstellen van een wervende, direct bruikbare en op betrouwbare arbeidsmarktgegevens gebaseerde vacaturetekst. Een paar minuten oefenen met het doorlopen van de tool leverde in elk geval tijdens deze WAT-meeting verbluffende resultaten op. Iedereen kan deze tool gratis proberen.

Tevreden terugblik
Onder genot van een smakelijk broodje na afloop blikte Masja Bijmans tevreden terug op hoe het door haar en Lindsay Postel georganiseerde programma aansloeg bij de andere associates.
“We proberen in de WAT-meetings het informatieve te voorzien van een vrolijke noot. Hasse is daar goed in geslaagd. Ik kende haar van een online workshop die ik bij haar volgde. Leuk hoe zij erin slaagde om het zakelijk tekenen te combineren met het HR-werkveld.”

PS Zoek jij als interim HR-professional, met meer dan tien jaar werkervaring, meer verbinding met vakgenoten? Bel dan eens met Michel van Manen: 06-52 06 17 03.