WeAreHR! sponsort WK Spikeball

pikeball WEAREHR!

Op 9 september 2022 start het Spikeball Roundnet World Championship. WeAreHR! sponsort dit bijzondere wereldkampioenschap.

Michel van Manen is binnen WeAreHR! de aanjager van deze sponsoring. Hij vertelt kort wat spikeball inhoudt en waarom WeAreHR! deze nog tamelijk onbekende sport sponsort.

Spikeball en WeAreHR! – een logische combinatie
Michel: “Door mijn zoon en oudste dochter raakte ik enthousiast over spikeball. Zij beoefenen deze sport allebei en deden afgelopen weekend mee aan het NK Spikeball.
De sport waaide in 2016 over uit Amerika. Sindsdien wordt het voornamelijk gespeeld in studentenkringen. Je speelt met twee teams van twee personen tegen elkaar. Een trampolinenet in het midden vormt het speelveld. Via dat net kaats je de bal en kun je punten scoren. Een soort mix van volleybal, tennis en badminton.
Tijdens een eerdere tweedaagse van WeAreHR! hebben we weleens een potje spikeball gespeeld. Eigenlijk iedereen van ons netwerk werd blij van deze speelse vorm van teamwork! De sport heeft gelijkenissen met hoe wij als HR-professionals bij WeAreHR! in elkaar steken: goed samenwerken, pragmatische en oplossingsgerichte teamworkers, volhardend tot het einde en altijd nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen.”
Nieuwsgierig geworden naar spikeball? De meeste wedstrijden van het komende WK kun je live streamen via Roundnet Netherlands. Ook Youtube besteedt aandacht aan het komende wereldkampioenschap dat voor het eerst in België wordt gehouden: https://www.youtube.com/watch?v=q3SC-4lNa_chet

Nieuwsgierig naar WeareHR! en benieuwd of we jouw organisatie ook kunnen helpen? Neem contact met ons op!