Jaarfeest WeAreHR!

Jaarfeest WEAREHR! 2022

WeAreHR! trekt alles uit de kast

‘Trek alles uit de kast’ stond op de uitnodiging die alle aangesloten associates bij WeAreHR! een tijdje terug ontvingen voor het jaarfeest. Op het jaarfeest zelf bleek dat dat niets te veel was gezegd. Best logisch want iedereen die bij ons HR-netwerk is aangesloten, is gewend om elke dag álles uit de kast te trekken voor profit en non-profit organisaties met complexe HR-vraagstukken.

Dus stapte een bonte stoet, vanuit de uitvalsbasis in het Utrechtse IJsselstein, in de bus voor een onvergetelijke avond in de gelagkamer van Kasteel Montfoort. Op historische grond – Kasteel Montfoort werd gesticht rond 1170 – werden de We-ers en hun partners goed verwend met een walking-diner. Onder andere de Tierenteyn mosterdsoep, geserveerd in een wijnglas, was voortreffelijk gelukt. Het heerlijke Kasteelwater was de hele avond beschikbaar. Overigens net als andere gewenste andere drankjes. De Bob was immers geregeld.

Organisatieskills en meer
Hulde aan de organisatie: Aline de Vos, Esther de Haan en Ronald van Driel. Aline de Vos regelde zoals altijd veel achter de schermen en boekte onder andere de locaties. Ronald zette tijdens deze avond zijn andere skills in. Hij is namelijk niet alleen een gedreven recruiter, maar ook een uitstekende vertolker van het Franse chanson, Duitse schlagers en natuurlijk van Nederlandstalige meezingers met hun oorsprong in de Jordaan. Daar heeft Ronald overigens zelf ook zijn roots.

Vier het leven
Esther de Haan bedacht diverse spelvormen om elkaar tijdens de avond nóg beter te leren kennen. Vermeldenswaardig is dat het net aangesloten lid Wouter van Gerderen de fles bubbels won. Dit omdat hij in het bingospel persoonlijke uitspraken koppelde aan de juiste personen. Het zorgde voor een extra warm welkom voor hem binnen de uitbundig uitgedoste HR-professionals. De uitspraak ‘Vier het leven’ was daarbij wel een lastige, want dat lijken alle We-ers te doen. Ieder op zijn of haar eigen manier. Zo gaven deze avond Marieke Baken, Marieke Heesakkers, Margriet Schilperoord, Hans Harteveld, Dion Dorrestijn en Ariane van der Kooij een eigen invulling aan het leven vieren: van uitbundig tot meer ingetogen.

WeAreHR!-banner mét de stokstaartjes
Niet hetzelfde, maar toch samen een groep vormend. En of het nu om feesten of werken gaat; we zijn lekker fanatiek. Daarin hebben we het grootste plezier, net als de stokstaartjes met wie we ons zo graag vergelijken. Extra mooi was het dan ook dat tijdens het jaarfeest de eerste WeAreHR!-banner is onthuld. Bij de oprichters van ons krachtige HR-netwerk – Hans van der Velden en Michel van Manen – stond er zelfs één op de hotelkamer. Met hulp van deze banner zullen we ons de komende tijd nog méér laten zien om wereldberoemd in Nederland te worden. En daarvoor trekken we alles uit de kast, want wij zijn HR, WeAreHR!.

PS Niet op de foto’s: Annemarie Kleiterp, Susanne van Doornik, Bas van de Veen en Arnold Hoogendoorn. Zij hadden andere activiteiten, maar waren door de vele foto’s en filmpjes in de groepsapp wel verbonden met de feestgangers.

PS 2 Raak je als ervaren HR-professional nu nog enthousiaster om je aan te sluiten bij WeAreHR!? Bellen mag altijd. We zijn er snel genoeg achter of de klik voldoende groot is om je aan te sluiten.